German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
Glæde over ISO certificering hos RIVALs medarbejdere
Medarbejderne hos RIVAL har ydet en stor og engageret indsats gennem virksomhedens certificeringsproces. De ved, at resultatet er guld værd – også for det daglige arbejde.
Torben-Benny-Carsten-Jesper-635x310
 

RIVAL blev i foråret 2012 ISO certificeret uden væsentlige afvigelser og med karakteren 4, hvilket er langt over middel for en virksomhed, som certificeres første gang. Samtidig har RIVAL høstet store roser for, at alle medarbejdere var meget engagerede og godt inde i de daglige rutiner og procedurer.
 

Styr på procedurer
Og netop styr på de interne procedurer og mindre risiko for fejl er de første to ting medarbejderne hos RIVAL nævner, når de beskriver fordelene ved den netop gennemførte ISO certificering.
 

Og de gør det med stolthed i stemmen.
”Den har været en lang proces,” siger maskinarbejderne Carsten Østergaard og Jesper Spee. ”Men det har været det hele værd. Vi er i dag meget bedre til at anvende de hjælpeværktøjer og procedurer, som findes hos RIVAL. Det giver større sikkerhed for os som medarbejdere og en bedre løsning til kunden.”
 

Fordel i dagligdagen
Torben Pedersen, som har ansvaret for alle måleværktøjer hos RIVAL, er også meget tilfreds med hele processen omkring certificeringen. For Torben er kvalitet en hjertesag ”Jeg må erkende, jeg var lidt nervøs inden certificeringen. Man er jo altid spændt på, om man kan huske, hvor alt står. Men det gik jo rigtig godt og i dag er mange af mine arbejdsopgaver gjort nemmere bl.a. fordi procedurerne foreskriver, hvor ofte de enkelte måleværktøjer skal kalibreres.”
 

 

Positiv døråbner
RIVALs mangeårige salgschef Benny Sørensen har allerede flere gange oplevet, at ISO certificeringen har været en døråbner ved nye kundekontakter. ”Straks vi blev certificerende begyndte jeg at informere bredt ud til mine kontakter om det, ” siger Benny. ”Det er blevet bemærket, og jeg fået mange positive tilbagemeldinger.”

Benny oplever også, at certificeringen gør det også nemmere for hans kontakter at sælge løsninger fra RIVAL videre i egen organisation. Det er et værdifuldt kvalitetsstempel. Samtidig har det også været en rigtig god intern proces for alle medarbejdere.

”Jeg vil sige, det har løftet hele RIVAL til en endnu mere professionel virksomhed,” siger Benny Sørensen.”

 

  1. Date:
    13-08-12
Seneste nyt
Flere nyheder
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk